Ontstress! De weg naar meer rust en professionaliteit

Laden Evenementen

Omgaan met stress is een ware uitdaging in deze tijd en lijkt een onvermijdelijk onderdeel van het notariële vak. Hoge werkdruk, strikte deadlines, toenemende regelgeving en de dreiging van een klacht geven vaak extra spanning. Dat kan impact hebben op je persoonlijke én je zakelijke leven. En dat is zonde van je werkplezier!

Maar wat als we je zouden vertellen dat er een manier is om deze stress te reguleren…..? Zodat je niet meer blijft piekeren en ook niet wakker hoeft te liggen van dit soort zaken.

 Waarom deze workshop?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor notarissen en kandidaat-notarissen die een gezond evenwicht willen vinden tussen de dagelijkse uitdagingen van een veeleisend beroep en een ontspannen en plezierig leven.

In deze interactieve en ervaringsgerichte workshop

> krijg je praktische en (neuro)wetenschappelijk onderlegde tools aangereikt;

> krijg je inzicht in jouw stresstriggers;

> ontdek je nieuwe strategieën om met stress om te gaan;

> leer je hoe je in stressvolle situaties effectief en professioneel kunt blijven communiceren.

Na de workshop zul je beter in staat zijn om stressvolle situaties in je werk én je privéleven proactief aan te pakken en meer ontspanning ervaren.

Wat kun je verwachten?

Stresskennis: Leer wat stress is, wat er gebeurt in jouw lijf en brein bij stress en wat de effecten van stress zijn op de korte en lange termijn. Herken stress signalen bij jezelf en bij anderen zodat je kunt ingrijpen.

Stressmanagement: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en jouw welzijn te verbeteren.

Stress en communicatie: Onder spanning in contact blijven met je omgeving en je communicatievaardigheden verfijnen om zo conflicten te voorkomen en positieve relaties met collega’s en cliënten op te bouwen.

Praktische oefeningen: Pas de verworven kennis direct toe in realistische scenariosituaties om je zelfvertrouwen en competentie te vergroten.

Over de trainers

Janine Fidder is een allround trainer, coach en jurist. Ze heeft ruime ervaring met juridisch professionals en expertise in Communicatie, Persoonlijke Effectiviteit, Samenwerken en Systeemdynamiek. Ze werkt als Register Stress-interventie Expert en weet de brug te slaan van inhoud en procedure naar relatie en proces.

Suzanne Mijnheer is een ervaren trainer en teamcoach. Ze heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en expertise in DISC, Teamontwikkeling, Drijfveren, Transactionele Analyse, Systemisch Werken. Suzanne is tevens Register Stress-interventie Expert en brengt energie, uitdaging en inzicht en werkt laagdrempelig.

Investeer in jezelf en schrijf je vandaag nog in voor deze workshop over ontstressen.

 Praktische informatie

Datum: vrijdag 9 februari 2024 (of in nader overleg; zie hierna)

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Het Coachhuis Leusden, Kerkweg 7, 3832 RH Leusden

Accreditatie KNB: 6 PE-punten

Investering: € 595,00 (ex BTW en inclusief verblijfkosten)

NB: Naast deze workshop op 9 februari bestaat ook de mogelijkheid om je aan te melden voor een Vipdag. Tijdens de Vipdag werken we in een kleine setting met 2 trainers en 2 deelnemers. Dat biedt de mogelijkheid voor extra verdieping naast het gewone programma en ook een individuele coachsessie van 1,5 uur.

De kosten voor een Vipdag bedragen € 895,00 ( (ex BTW en inclusief verblijfkosten).

Voor vragen en aanmeldingen kun je contact met ons opnemen via

Janine.fidder@ziggo.nl en suzanne@tiemen.nu

 

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze Ontstress-workshop!

 

Janine Fidder en Suzanne Mijnheer

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant